Neat Grupa – Povezuje ljude i olakšava njihove živote!

Neat Grupa, članica francuskog internacionalnog branda Legrand osnovanog 1988. godine, vodeći je europski proizvođač sofisticirane opreme i uređaja namijenjenih olakšavanju svakodnevnog života osobama treće životne dobi. Neat Grupa je ekspert inovativnih tehnoloških platformi za pružanje socijalnih i zdravstvenih usluga te nudi najsuvremenije proizvode i usluge na području telekomunikacija, telemedicine i rješenja za staračke domove.

Legrand kao globalni stručnjak za električnu i digitalnu građevinsku infrastrukturu, nudi proizvode i rješenja s visokom dodanom vrijednosti za komercijalne, stambene i industrijske zgrade. Tehnološka stručnost, vodeće pozicije, široka ponuda proizvoda, međunarodna prisutnost i moćni brendovi čine Legrand globalnim mjerilom za uspješnost. S godišnjim prihodima većim od 5,5 milijardi eura uz prisutnost u gotovo 90 zemalja svijeta Legrand
zapošljava preko 37.000 stručnih i obrazovanih zaposlenika što smatra svojom najvećom vrijednosti.

Kvalitetni, pouzdani, prilagođeni za upotrebu osobama treće životne dobi

Naši uređaji nude korisnicima visokokvalitetni i funkcionalni dizajn jednostavne upotrebe i visoke sigurnosti. Nudimo visokospecijalizirano znanje i stručnost od najsuvremenijih softverskih rješenja do klasičnih rješenja za telefonske aparate i rješenja za opremu s dodacima za radio predajnike.

Pročitaj o ljudima iza tvrtke Dobar Susjed:

Izbornik