ORYX Asistencija

Interventna vozila Oryx pomoć u kući ORYX Asistencija je tržišni lider u Hrvatskoj u pružanju asistencijskih usluga u Hrvatskoj i Europi, koji je trenutno s 9 proizvoda prisutan u 9 zemalja EU.
Kvaliteta, brzina i 24-satna dostupnost usluga najveće su prednosti koje Dobar susjed zajedno s ORYX Asistencijom nudi svojim korisnicima.

Pomoć u kući

Korisnicima je na raspolaganju usluga Pomoć u kući, koja omogućava popravak kvara i oštećenja u slučaju hitnih intervencija u domu starije osobe. Bilo da se radi o sanaciji vodovodnih ili kanalizacijskih cijevi, kvaru na električnim instalacijama, zaglavljenoj bravi ili pak staklarskim i stolarskim radovima, ORYX Asistencija izlazi na teren i korisniku u najkraćem roku otklanja oštećenje i omogućava korištenje mjesta stanovanja bez opasnosti i dodatnih oštećenja. Usluga Pomoć u kući podrazumijeva stručne usluge vodoinstalatera, električara, bravara, stolara i staklara.

Medins

Oryx kontakt centarKorisnicima je u sklopu suradnje s Dobrim susjedom također na raspolaganju i Medins, inovativna usluga ORYX Asistencije koja starijim osobama upotpunjuje brigu o zdravlju i na raspolaganje daje brzo i pouzdano rješenje u najpotrebnijim situacijama. Osobama treće životne dobi sve veći izazov predstavlja informiranost o zdravstvenim ustanovama, prijevoz te smještaj prilikom korištenja zdravstvene skrbi. Teža dostupnost korisniku bitnih informacija je sve prisutnija, a posebno u ovo vrijeme kad društvena distanca i online poslovanje postaju norma. Usluga Medins ORYX Asistencije korisnicima osigurava 24-satnu dostupnost informacija o privatnim i javnim zdravstvenim ustanovama i listama čekanja, osigurava smještaj u slučaju odlaska na pregled ili terapiju van mjesta prebivališta, organizira sanitetski prijevoz za teško pokretne korisnike te dostavu i trošak hrane.

Digitalizacija poslovanja i života je neminovna i široko prisutna, a naš cilj povećanja kvalitete, komfora i zdravlja korisnika u najpotrebitijim situacijama čini ORYX Asistenciju pravim partnerom koji uz vas sigurno hoda u svakoj fazi vašeg života.

Čitajte o drugim partnerima:

Izbornik