Tko smo mi

Adresa naše web-stranice je: https://www.dobarsusjed.hr. Objavljuje ju tvrtka EFFICIENS EUROPE d.o.o.

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto

Kolačići

Ako posjetite našu stranicu za prijavu, postavit ćemo privremeni kolačić kako bismo utvrdili prihvaća li vaš preglednik kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i briše se kada ugasite preglednik.

Kada se prijavite, također ćemo postaviti nekoliko kolačića kako bismo sačuvali vaše podatke o prijavi i vaše postavke zaslona. Kolačići prijave traju dva dana, a kolačići postavki zaslona traju godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, vaša prijava će trajati dva tjedna. Ako se odjavite s računa, kolačići prijave biti će uklonjeni.

Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica

Članci na ovoj web-stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web-stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web-stranicu.

Ove web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici.

Analitike

Kolačići koji se upotrebljavaju za analitiku pomažu pri prikupljanju podataka, što uslugama omogućuje da razumiju interakciju korisnika s određenom uslugom. Ti uvidi omogućuju uslugama da poboljšaju sadržaj i razviju bolje značajke koje poboljšavaju korisnički doživljaj. Google Analytics se koristi na ovim stranicama i pomaže da se saznaje kako se posjetitelji koriste uslugom, koristi skup kolačića za prikupljanje informacija i izvješćivanje o statistici upotrebe web-lokacije, a da pritom Googleu ne otkrije identitet pojedinačnih korisnika. Glavni je kolačić Google Analyticsa _ga. Kolačić _ga omogućuje usluzi da razlikuje korisnike i traje dvije godine. Upotrebljavaju ga sve web-lokacije koje implementiraju Google Analytics.

S kime dijelimo vaše podatke

Ako zatražite ponovno postavljanje lozinke, vaša IP adresa bit će uključena u poruku e-pošte za ponovno postavljanje.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Za korisnike koji se registriraju na našoj web-stranici (ako ih ima), mi također pohranjujemo osobne podatke koje navedu u njihovim korisničkim profilima, Svi korisnici mogu vidjeti, urediti, ili obrisati svoje osobne podatke u bilo koje vrijeme (osim što ne mogu promijeniti svoje korisničko ime). Administratori web-stranice također mogu vidjeti i urediti te informacije.

Koja prava imate nad svojim podacima

Ako imate račun na ovoj web-stranici, možete zatražiti primanje izvozne datoteke osobnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Također možete zatražiti brisanje svih osobnih podataka koje imamo o vama. Ovo ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne namjene.

Gdje šaljemo vaše podatke

Vaše osobne podatke ne dijelimo s nikim bez Vašeg odobrenja.

Vaše kontakt informacije

Čuvamo vaše kontakt informacije koje su potrebne za izvršavanje naše ugovorne obaveze s Vama.

Dodatne informacije

Kako štitimo vaše podatke

Redovito ažuriramo sve alate koji podržavaju ovu web stranicu da budu otklonjene sve sigurnosne rupe čim su otkrivene.

Izbornik