Securitas HrvatskaSecuritas Hrvatska

Svi težimo osjećaju sigurnosti, za svoje zdravlje, zdravlje svojih najbližih, te svoju imovinu. Sa starijom dobi raste i opasnost od nezgoda, rizičnih situacija, a velik broj nas u poznim godinama ostaju sami i prepušteni sebi, bez osobe koja im u svakom trenutku može „priskočiti“ u pomoć. Zato Securitas, prije svega kroz svoj Nadzorni operativni centar te široku mrežu interventnih ekipa, pruža oslonac i olakšava Vašu svakodnevicu.

Securitas operativni centarSecuritasov nadzorni operativni centar (SOC) radi svaki dan od 0 do 24, a operateri su isključivo posvećeni Vama, i reagiraju na svaku sumnjivu dojavu s Vašeg uređaja. Nadzorni centar jest srce Securitasa i Vaš glavni kontakt ako se nađete u neprilici. Ako dođe do takve situacije, operater najprije kontaktira Vas ili Vaše kontakte kako bi dobio jasniji uvid u situaciju, a potom, ukoliko postoji potreba, šalje Vama najbližu dežurnu interventnu ekipu. Interventne ekipe su rasprostranjene diljem Hrvatske i izlaze na intervencije 24 sata dnevno, i u najkraćem će mogućem roku doći do Vas i pružiti Vam potrebnu pomoć. Securitasov intervent je Vaš oslonac u neprilici, kada ste ozlijeđeni, uplašeni i u šoku. On je tu da Vam pruži podršku i osigura adekvatnu daljnju pomoć ovisno o situaciji (pozivanje Hitne medicinske pomoći, vatrogasaca i dr. nadležnih službi).

U situacijama potencijalnog požara ili propuštanja plina, Nadzorni centar može spriječiti da do štete uopće dođe. Svakome se, a posebice starijoj i nemoćnoj osobi, može dogoditi da poduzme radnju koja bi mogla, primjerice, izazvati požar ili da ne primijeti znakove propuštanja plina. Detektori dima ili plina šalju dojavu Nadzornom centru, i operater momentalno kontaktira vatrogasce kako bi se spriječila šteta.

Baš poput dobrog susjeda, Securitas će Vam se „naći pri ruci“, pružiti asistenciju i oslonac kad god Vam je to potrebno, kako bi Vaša svakodnevica bila sigurna i mirna. Na raspolaganju smo baš svaki dan, 0-24.

Čitajte o drugim partnerima:

Izbornik